Донација спортске опреме

Захваљујући сарадњи Савеза за школски спорт Србије и Министарства породице омладине и спорта у Влади Републике Србије са нашим Министарством породице, омладине и спорта, предсједницима Одбојкашког савеза Републике Српске, општином Лакташи и начелником Мирославом Бојићем, у суботу 19.11. 2021. године нашој школи уручен је вриједан пакет спортске опреме.

Делегацију коју су чинили Жељко Танасковић, предсједник Савеза за школски спорт Србије, Дејан Бојовић, директор Одбојашког савеза сениорских националних селекција Републике Србије, Соња Давидовић, министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Милутин Поповић, предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске, Мирослав Бојић, начелник општине Лакташи, Срђан Благојевић одборник у општини Лакташи, дочекали су директори школа ЈУ „ Младен Стојановић“ Лакташи, Зоран Смиљанић, ЈУ ОШ „Георгиос А. Папандреу“ , Вељко Вујаковић, професорице физичког васпитања Маја Штркић и Дариа Ћирковић и предсједница Стручног актива за Културну и јавну дјелатност Ивана Зеленика.

У пријатној атмосфери и пријатељском разговору , захвалили су се на урученој донацији а посебну захвалност дугујемо начелнику општине који у својим бројним активностима увијек нађе времена да помогне и унаприједи рад наше школе. Ово је акција која у Србији траје већ три године, а сада је проширена и на Републику Српску. Захваљујући овој донацији знатно ће се побољшати квалитет наставе физичког васпитања.

You may also like...