Обавјештење – за родитеље чија су дјеца дорасла за упис у први разред

Поштовани,

будући да се ближи термин за упис ученика у први разред прописан Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске“ број 44/17, 31/18 и 84/19), а имајући у виду тренутну ситуацију изазвану новим корона вирусом обавјештавамо вас о поступању приликом пријављивања дјеце дорасле за упис у први разред.

  • Родитељи ће дјецу пријављивати школи искључиво путем телефона или мејл адресе (os054@skolers.org, tel. 051/535-516 )
  • Уколико имате додатних питања можете се обратити на бројеве телефона педагога (уписно подручје централна школа Лакташи педагог Радмила Благојевић 065/373-081; уписно подручје ПО Клашнице и ПО Кришковци педагог Драгана Тодоровић 065/939-568 )
  • За евиденцију дјеце потребно је да доставите сљедеће податке: име и презиме дјетета, име једног родитеља /старатеља, датум рођења и адреса становања и број телефона.
  • Документацију потребну за упис (увјерење о извршеном љекарском прегледу дјетета, извод из матичне књиге рођених, пријаву о мјесту боравка из ЦИПС-а, књигу за праћење развоја и учења дјетета – уколико је похађало предшколску установу) не треба да доносите у школу нити да шаљете поштом. Исту ћете доставити школи када дијете доведете на тестериње.
  • За евиденцију дјеце потребно је да доставите сљедеће податке: име и презиме дјетета, име једног родитеља /старатеља, датум рођења и адреса становања и број телефона.
  • Документацију потребну за упис ( увјерење о извршеном љекарском прегледу дјетета, извод из матичне књиге рођених, пријаву о мјесту боравка из ЦИПС-а, књигу за праћење развоја и учења дјетета – уколико је похађало предшколску установу) не треба да доносите у школу нити да шаљете поштом. Исту ћете доставити школи када дијете доведете на тестериње.

                                                                                                            Управа школе

You may also like...