Општинско такмичење у фудбалу

У сриједу, 22. 11. 2023. године, у дворани у Клашницама одржано Општинско такмичење из фудбала. Наступиле су четири школе из нашег града: „Десанка Максимовић“ из Трна као домаћин такмичења, „Холандија“ из Слатине, „Георгиос А. Папандреу“ из Александровца и „Младен Стојановић“ из Лакташа.

За мушку екипу наступили су: Бојан Тодић, Дејан Шипка, Милош Бајић, Никола Стојичић, Михајло Бабић, Сергеј Милановић, Андреј Ђурић, Небојша Срдић, Павле Зеленика, Невен Милјевић, Стефан Милашиновић и Стефан Савановић.

Наша школа је у првој утакмици савладала екипу из Трна резултатом 1:1 (2:1). Голове за нашу школу постигли су Сергеј Милановић (2) и Никола Стојчић (1), док смо у финалу били бољи од Слатине побједивши резултатом 1-0. Побједу нам је донио Милош Бајић и тиме смо освојили прво мјесто. Овим резултатом смо оставрили право учешћа за регионалном такмичењу.

Екипу дјевојчица су чиниле: Сања Мушић, Михаеле Зеленика, Уна Саламић, Миљана Штркић, Лана Вујасин, Ана Тривковић, Валентина Црнадак и Ема Бокур у пратњи наставнице Дарие Ћирковић.

Екипа дјевочица је била боља од екипе из Трна, побједивши резултатом 1-0, а гол за нашу школу постигла је Ема Бокур и тако донијела прво мјесто нашој школи, те пласману на регионално такмичење.

You may also like...